Salgskonsulent med store ambitioner

Vi søger salgskonsulent med store ambitioner til en virksomhed i rivende vækst. Du får dit eget område, bil, computer, internet, telefon og selvfølgelig en masse skønne kolleger.
Du er med til at sætte dit eget budget og får en høj attraktiv gage med mulighed for god provision. Du refererer til landechefen.

Fik jeg din opmærksomhed? Godt. Sådan kunne et jobopslag have startet. Og det gør det også for rigtig mange virksomheder. Men måske er det ikke en ny medarbejder du har brug for. Med en ny medarbejder skal skal du tænke på noget så kedeligt som ansættelsesforhold, løn under sygdom, pension, barsel osv. Og for så ikke at nævne oplæring, oplæring, oplæring. Ingen medarbejder er selvkørende fra dag et. Det er en skrøne og eksisterer simpelthen ikke. Det er bevist at det kan tage op til et helt år, at få en nyansat kørt i stilling og begynde at performe. Det kan være en svær og tidskrævende proces at finde den helt rigtige medarbejder. Særligt hvis du ikke har en HR-afdeling i din virksomhed, der kan klare opgaven for dig.

Få den ultimative fleksible medarbejder med Online Assistenten

HØJ FAGLIGHED
Jeg har flere end 25 års erfaring inden for den grafiske branche, branding, strategi og kommunikation – det kan komme dig og din virksomhed tilgode.

NEM KOMMUNIKATION
Jeg er altid kun et telefonopkald eller en mail væk, og jeg svarer altid samme dag.

FLEKSIBILITET
Du styrer, hvor mange timer du vil have, og du er aldrig bundet af abonnement. Du har den ultimative fleksible medarbejder – lige ved hånden.

SPAR PENGE
Når du hyrer mig, skal du ikke tænke på ansættelsesforhold, løn under sygdom, pension, barsel osv. Du betaler kun for effektive timer.

Kontakt Online Assistenten.